Waarom de keukenonderhandelaar?
 • Door jarenlange ervaring binnen de branche hebben wij unieke kennis die u helpt de beste prijs te krijgen
   
 • Persoonlijk en op maat, we gaan daadwerkelijk met u mee onderhandelen
   
 • Ontzorgd en vertrouwd uw aankoop doen
   
 • U krijgt de beste deal mogelijk
   
 • No cure no pay!
Wij onderhandelen voor u!

Voeg hieronder de documenten (uw offerte en eventueel een tekening) toe.

Your browser doesn't have HTML5 support.

 • Zijn alle bestanden volledig geupload? Klik dan op onderstaande button om uw aanvraag in te sturen.

Keuken offerte

De Keukenonderhandelaar onderhandelt namens u voor een eerlijke keuken offerte. Wij komen uit het keukenvak en weten precies waar we op moeten letten. We creëren een sterke onderhandelingspositie zodat u echt een goede deal krijgt!

Wij onderhandelen voor een scherpe keuken offerte

Het team van De Keukenonderhandelaar zit jaren in het vak en heeft dan ook lange tijd bij verschillende keukenzaken gewerkt. Uit ervaring weten we dat de keukenmarkt niet altijd even transparant is, tot ons ongenoegen. Medewerkers van grote keukenvakzaken werken vaak op basis van provisie. Logisch gevolg is dat er deals worden gemaakt die er goed uitzien voor de klant, maar juist in het voordeel van de medewerker of de zaak is. Om deze reden zijn wij De Keukenonderhandelaar gestart. Wij willen bijdragen aan een eerlijke markt en dus eerlijke keuken offertes.

Een eerlijke keuken offerte

Wilt u dat De Keukenonderhandelaar onderhandelt over uw keuken offerte? U kunt uw offerte makkelijk uploaden via onze website. Wij controleren de offerte grondig. We kijken hoe de prijs is opgebouwd, welke onderdelen voordeliger kunnen en of de gewenste onderdelen er in zitten. Het kan zijn dat bij het verlagen van de prijs zonder uw medeweten onderdelen uit de offerte zijn gehaald. Tot slot doen we een prijscheck bij concurrenten en onderhandelen we aan de hand van een tegenvoorstel.

Klinkt het interessant, een onderhandelaar voor uw keuken offerte? Dan wilt u vast weten wat onze diensten kosten. Wij vragen 25% van de korting die u geniet. De overige 75% is volledig voor u.