Waarom de keukenonderhandelaar?
 • Door jarenlange ervaring binnen de branche hebben wij unieke kennis die u helpt de beste prijs te krijgen
   
 • Persoonlijk en op maat, we gaan daadwerkelijk met u mee onderhandelen
   
 • Ontzorgd en vertrouwd uw aankoop doen
   
 • U krijgt de beste deal mogelijk
   
 • No cure no pay!
Wij onderhandelen voor u!

Voeg hieronder de documenten (uw offerte en eventueel een tekening) toe.

Your browser doesn't have HTML5 support.

 • Zijn alle bestanden volledig geupload? Klik dan op onderstaande button om uw aanvraag in te sturen.

Werkwijze

Heeft u de perfecte keuken gevonden? Schakel de keukenhandelaar in om de beste prijs voor u te onderhandelen. Hoe onderhandelen wij de beste prijs? Wij werken aan de hand van de volgende stappen:

 1. Offerte uploaden
  Vraag de keukenvakzaak om de bruto offerte en het liefst ook om tekeningen van de keuken. Deze hebben wij nodig om het voorstel te controleren en de prijzen te vergelijken. De digitale documenten dient u te uploaden op de pagina 'Offerte Uploaden.
   
 2. Kwaliteitscheck
  De keukenonderhandelaar controleren uw offerte grondig en kijken of deze compleet is van A tot Z. Wij kijken hoe de prijs is opgebouwd en welke onderdelen voordeliger zouden kunnen. We kijken echter ook welke onderdelen juist kwalitatief beter moeten zijn om te kunnen voldoen aan uw wensen. Alle aspecten controleren we voor u.  
   
 3. Prijscheck bij concurrenten
  Als de offerte is gecontroleerd en voldoet aan uw wensen, zetten we deze uit bij een aantal concurrenten. Alleen op deze manier kunnen we echt marktwaarde van uw keuken achterhalen.
   
 4. Onderhandelen aan de hand van een tegenvoorstel
  Na een grondige prijs – en kwaliteitscheck maakt de keukenonderhandelaar een tegenvoorstel. Hiermee gaan we namens u naar de desbetreffende keukenzaak. Dit doen we als we 100% zeker zijn van onze zaak, zodat we een flinke poot hebben om op te staan.

In de meeste gevallen kan de keukenonderhandelaar een fikse korting van de originele prijs onderhandelen. Voor deze service betaalt u 25% van de korting aan de keukenonderhandelaar. De rest is volledig voor u!