Waarom de keukenonderhandelaar?
 • Door jarenlange ervaring binnen de branche hebben wij unieke kennis die u helpt de beste prijs te krijgen
   
 • Persoonlijk en op maat, we gaan daadwerkelijk met u mee onderhandelen
   
 • Ontzorgd en vertrouwd uw aankoop doen
   
 • U krijgt de beste deal mogelijk
   
 • No cure no pay!
Wij onderhandelen voor u!

Voeg hieronder de documenten (uw offerte en eventueel een tekening) toe.

Your browser doesn't have HTML5 support.

 • Zijn alle bestanden volledig geupload? Klik dan op onderstaande button om uw aanvraag in te sturen.

De keukenonderhandelaar onderhandelt de beste prijs!

Niet iedereen heeft een onderhandelaar in zich. Onderhandelen is niet niks en wij begrijpen dat niet iedereen het even goed kan of het misschien niet durft. Bij de aanschaf van een keuken kan goed onderhandelen u echter een flink bedrag schelen. Wij helpen u graag in deze!

De naam zegt het al: De keukenonderhandelaar onderhandelt over de prijs van uw keuken. Als deskundigen in het vak weten wij dat de keukenmarkt niet altijd even transparant is. Medewerkers van grote keukenvakzaken zijn vaak uit op provisie. Zij blijven de prijs verlagen totdat de klant akkoord gaat. Het klinkt als een goede deal, maar is de offerte waarmee u de deur uitloopt wel echt zo goed? Hoe is de prijs opgebouwd? Zitten alle gewenste onderdelen er nog in of zijn er elementen uitgehaald bij het verlagen van de prijs? Als de deal te goed om waar lijkt te zijn, is dat het waarschijnlijk ook.

Stuur uw offerte vandaag nog op!

Stuur uw offerte door naar de keukenonderhandelaar en wij geven u antwoord op bovenstaande vragen. Wij doen een kwaliteitscheck en vergelijken de prijs met concurrenten. Vervolgens gaan we namens u onderhandelen. Grote kans dat wij er een mooi bedrag uit kunnen halen! De kosten voor deze service? 25% van de korting die u geniet, de rest is volledig voor u.