Waarom de keukenonderhandelaar?
 • Door jarenlange ervaring binnen de branche hebben wij unieke kennis die u helpt de beste prijs te krijgen
   
 • Persoonlijk en op maat, we gaan daadwerkelijk met u mee onderhandelen
   
 • Ontzorgd en vertrouwd uw aankoop doen
   
 • U krijgt de beste deal mogelijk
   
 • No cure no pay!
Wij onderhandelen voor u!

Voeg hieronder de documenten (uw offerte en eventueel een tekening) toe.

Your browser doesn't have HTML5 support.

 • Zijn alle bestanden volledig geupload? Klik dan op onderstaande button om uw aanvraag in te sturen.

Keuken prijzen vergelijken

U schakelt De Keukenonderhandelaar in als u keuken prijzen wilt vergelijken om een goede onderhandelingspositie te creëren. Maar onze dienstverlening gaat verder dan dat. Wij zullen werkelijk namens u onderhandelen. Ideaal als u zoals velen niet goed bent in onderhandelen. Wij doen het voor u voor een kleine percentage van de korting die u geniet. Hierbij geldt natuurlijk 'no cure, no pay'.

Wij vergelijken keuken prijzen voor een goede onderhandelingspositie

De keukenmarkt is een lastige markt waar vaak wordt gewerkt met onduidelijke en oneerlijke prijzen. Vele keukenzaken werken met provisie, waardoor medewerkers deals sluiten die vooral voor hen zelf gunstig zijn. Zo worden er bijvoorbeeld onnodige extra's verkocht, betaalt u voor zogenaamde kwaliteit  of wordt bij het verlagen van de prijs belangrijke keukenonderdelen uit de offerte gehaald.

De Keukenonderhandelaar wil de markt een stuk transparanter maken en mensen helpen bij de aanschaf van een keuken. Dit doen wij door prijzen te vergelijken en te onderhandelen. We doen er alles aan om de beste onderhandelingspositie voor u te creëren.

Keuken prijzen vergelijken doet u met behulp van De Keukenonderhandelaar

Zoals gezegd werken wij op basis van nu cure, no pay. Op het moment dat we korting realiseren vragen wij hier 25% van als vergoeding voor ons werk. U houdt zelf 75% over. Zo willen we onze diensten aantrekkelijk maken voor iedereen. Spreekt u dit aan? U kunt uw offerte direct uploaden zodat onze medewerkers er mee aan de slag kunnen gaan. Wij controleren de offerte en vergelijken de prijzen met concurrenten. Vervolgens gaan we samen met u onderhandelen met de desbetreffende keukenzaak.