Waarom de keukenonderhandelaar?
 • Door jarenlange ervaring binnen de branche hebben wij unieke kennis die u helpt de beste prijs te krijgen
   
 • Persoonlijk en op maat, we gaan daadwerkelijk met u mee onderhandelen
   
 • Ontzorgd en vertrouwd uw aankoop doen
   
 • U krijgt de beste deal mogelijk
   
 • No cure no pay!
Wij onderhandelen voor u!

Voeg hieronder de documenten (uw offerte en eventueel een tekening) toe.

Your browser doesn't have HTML5 support.

 • Zijn alle bestanden volledig geupload? Klik dan op onderstaande button om uw aanvraag in te sturen.

Offerte keuken vergelijken

Wilt u uw keuken offerte laten vergelijken door een ervaren keukenspecialist? Dan bent u aan het juiste adres bij De Keukenonderhandelaar. Wij onderhandelen namens u met de keukenzaak die de offerte heeft opgemaakt. Een belangrijk onderdeel van de onderhandeling is offertes vergelijken met concurrenten. Met deze informatie creëren we een sterke onderhandelingspositie. Wij zorgen voor een heldere en vooral eerlijke offerte!

Keuken offertes vergelijken voor de beste prijs

Binnen de keukenbusiness wordt veel onderhandeld. Helaas gebeurt dit vaak niet in het voordeel van de klant, maar juist in het voordeel van de keukenzaak of de medewerker die provisie krijgt. Zo kan het zijn dat u onnodige extra's worden aangesmeerd, wordt er gekozen voor goedkopere materialen of worden onderdelen verwijderd om de prijs te verlagen. Dit alles zonder uw medeweten en ten koste van de kwaliteit van uw toekomstige keuken.

De keukenmarkt is dus niet echt transparant te noemen. Om deze reden zijn wij De Keukenonderhandelaar begonnen. Wij controleren en vergelijken keuken offertes voor klanten die twijfelen over de deal. Als ervaringsdeskundige weten we waar we op moeten letten en waar de addertjes onder het gras kunnen zitten.

De Keukenonderhandelaar voor het nauwkeurig vergelijken van keuken offertes

De Keukenonderhandelaar controleert uw offerte en zal de prijzen vergelijken met concurrenten. Op basis van deze informatie maken we een tegenvoorstel en gaan we samen met u de onderhandeling aan.

Wij werken op basis van nu cure, no pay. Realiseren we een korting dankzij onze onderhandeling? Dan vragen wij 25% als vergoeding voor onze diensten. Uploadt vandaag nog uw keuken offerte, zodat we er mee aan de slag kunnen!